top of page

Rólunk

A Fürkész suli akkreditált, egyedi, innovatív módszerekkel működő iskola.

Részletek: News

A lehető legjobb pedagógusokat... 

...alkalmazzuk, akik nyitottak a sikeres hagyományos oktatási módszerek alkalmazása mellett az új módszerek alkalmazására is. Motiváljuk a pedagógusok közti együttműködést, a közös gondolkodást, a pedagógusok kreativitását, folyamatos önképzését és megújulását. A gyerekek köré különleges embereket szervezünk, akikkel minél elmélyültebb, tartalmasabb kapcsolatba kerülhetnek annak érdekében, hogy jó példákat lássanak, és minél több tapasztalatot szerezzenek.

Jelentkezz iskolánkba! A felvétel folyamatos, és rendszeresen hirdetünk tájékoztató, ismerkedő napokat is.

novum.jpg

A Fürkész suli a Novum c. műsorban

index.jpg

A Fürkész suli az Indexen

furkesz_hirtv.jpg

A Fürkész suli a HírTV-ben

forbes.jpg

A Forbes friss magániskola listájáról

hvg.jpg

A hagyományos oktatási rendszerhez képest mindent ellenkezőképp kell csinálni

kepmas.jpg

A NAT határán, avagy milyen egy innovatív általános iskola

forbes.jpg

Kényelmes, méretes babzsákok, újbútor-illatú, ergonomikus zöld gyerekszékek, rengeteg könyv és társasjáték

Szülői vélemények

Gyerek-központú

Kriszta és Dani,

3. osztályos

kisfiú szülei

"A Fürkész alapítói és tanárai nagyon sok energiával és odaadással hozták létre ezt a sulit, ami a mindennapokban is látszik. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetnek a gyerek-központúságra, egyéni fejlődési ütemre, az önállóságra nevelésre és a kreativitás fejlesztésére. Az együttműködésre az alapítók és tanárok is nagyon nyitottak. Jó ötletnek tartjuk például a zenei, dráma és jóga órákat, a kísérletező projekteket, a gyerekek által tartott prezentációkat, és a heti rendszerességű iskolagyűlést, ahol a diákok dönthetnek az őket érintő kérdésekről. Fiunk mindig azt mondja, amikor megkérdezik, hogy szeret iskolába járni, ami mindent elárul. "

Közösség, összetartás

Móni,

3. osztályos

kislány anyukája

"Végre sikerült egy olyan közösséget találni, ahol a gyerekek erősségeit, érdeklődésüket veszik figyelembe, azirányba terelgetik. Közösség, összetartás, türelem, és biztonság. Mind gyermeknek, mind szülőnek."

Fantasztikus pedagógusok

Andi és Laci,

5. osztályos

kislány szülei

"A Fürkészt nagyon megszerette az egész család, Orsi imád bejárni és hamarosan a kisfiunk is ide fog járni. A gyerek központúság, a hatalmas türelem, a fantasztikus pedagógusok és tanulási módszerek, a sok alternatív lehetőség, projektek és állandó innováció a jobb lehetőségek irányába minket nagyon meggyőzött."

Élmény

Viola és Gyuri,

5. osztályos

kisfiú szülei

"Lázár jól érzi magát, sokat fejlődött, sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Nagyon szereti a tanárait és az osztálytársait is. Olyan is előfordult, hogy pénteken délután szomorúan döbbent rá, hogy másnap nincs iskola,  hétfőig kell várni, hogy újra mehessen. Élmény minden nap! Köszönjük!"

Délután alig akar hazajönni

Zsófi és Balázs,

5. osztályos

kisfiú szülei

"Hazaérkezve rögtön elkezdi a prezentációja elkészítését, melyet ő választ, mert arról szeretne beszélni a társainak. A fenntartható fejlődés környezettudatos projekt hete alatt az általuk megálmodott módon mentik a bolygónkat. És nem vicc, de pénteken általában már szomorú, hogy másnap nincs suli. A társait, tanárait nagyon szereti, délután alig akar hazajönni és jó újra látni korábbi felhőtlen jókedvét. Mi szorítunk, hogy a Fürkészből legyen majd középiskola is, és a gimit is itt tudjuk befejezni."

Jelentkezz iskolánkba! A felvétel folyamatos, és rendszeresen hirdetünk tájékoztató, ismerkedő napokat is.

tarogato-2-4
20200224_150111
IMG_2162
IMG_0712
20191018_131818
20191022_112703
IMG_0558
20190912_151918
IMG_4755
IMG_0576
20200224_131029
20191017_141552
IMG_2186
20190913_114527
20190913_114443
IMG_4793
IMG_0358
Csenge.jpg
bottom of page