top of page

Rólunk

A Fürkész suli akkreditált, egyedi, innovatív módszerekkel működő iskola.

Részletek: News

Híreink, versenyeredményeink

Az együttműködésben hiszünk, így leginkább csapatban dolgozunk, ugyanakkor a gyerekek egyéni verseny igényeit is támogatjuk:

Tantárgyi versenyek

 

A 2022-2023. tanévi országos angol versenyen hetedik osztályos diákjaink 2. helyezést és holtversenyben 7. helyezést értek el.

 

A 2022-2023. tanévi Bolyai Matematika Csapatverseny megyei/körzeti fordulón elért legjobb eredményeink: nyolcadik osztály 5. helyezés, harmadik osztály 10. és 18. helyezés.

 

A 2022-2023. tanévi országos meseíró pályázaton a hetedik osztályos diákjaink 1. helyezést és különdíjazást értek el.

 

Ezúton is gratulálunk a jó helyezésekért és minden diákunknak a részvételért.

bolyai.jpg
loralea.jpg

Középiskolai felvételi eredményeink

A 2022-2023. tanévben ballagott a Fürkész első nyolcadik osztálya. A Fürkészben fontos a sokféleség, sokszínűség, vállaljuk a tehetséggondozást és a tanulási problémával küzdő tanulók támogatását, fejlesztését is. A normál tanmenetben végzett diákjaink a központi felvételin 71-91 pont (max. 100 pontból) közötti eredményt értek el. A legtöbben gimnáziumokban (egyházi intézményekben is) tanulnak tovább, például a Xántus János Két Tanítási Nyelvű  Gimnáziumban, a kerületi iskolák közül a Móricz Zsigmond Gimnáziumban, a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban, néhányan katonai, sport vagy műszaki szakgimnáziumban.

Rendszeresen posztolunk az iskola életéről:

  • Facebook

Szülői vélemények

Gyerek-központú

Kriszta és Dani,

3. osztályos

kisfiú szülei

"A Fürkész alapítói és tanárai nagyon sok energiával és odaadással hozták létre ezt a sulit, ami a mindennapokban is látszik. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetnek a gyerek-központúságra, egyéni fejlődési ütemre, az önállóságra nevelésre és a kreativitás fejlesztésére. Az együttműködésre az alapítók és tanárok is nagyon nyitottak. Jó ötletnek tartjuk például a zenei, dráma és jóga órákat, a kísérletező projekteket, a gyerekek által tartott prezentációkat, és a heti rendszerességű iskolagyűlést, ahol a diákok dönthetnek az őket érintő kérdésekről. Fiunk mindig azt mondja, amikor megkérdezik, hogy szeret iskolába járni, ami mindent elárul. "

Közösség, összetartás

Móni,

3. osztályos

kislány anyukája

"Végre sikerült egy olyan közösséget találni, ahol a gyerekek erősségeit, érdeklődésüket veszik figyelembe, azirányba terelgetik. Közösség, összetartás, türelem, és biztonság. Mind gyermeknek, mind szülőnek."

Fantasztikus pedagógusok

Andi és Laci,

5. osztályos

kislány szülei

"A Fürkészt nagyon megszerette az egész család, Orsi imád bejárni és hamarosan a kisfiunk is ide fog járni. A gyerek központúság, a hatalmas türelem, a fantasztikus pedagógusok és tanulási módszerek, a sok alternatív lehetőség, projektek és állandó innováció a jobb lehetőségek irányába minket nagyon meggyőzött."

Élmény

Viola és Gyuri,

5. osztályos

kisfiú szülei

"Lázár jól érzi magát, sokat fejlődött, sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Nagyon szereti a tanárait és az osztálytársait is. Olyan is előfordult, hogy pénteken délután szomorúan döbbent rá, hogy másnap nincs iskola,  hétfőig kell várni, hogy újra mehessen. Élmény minden nap! Köszönjük!"

Délután alig akar hazajönni

Zsófi és Balázs,

5. osztályos

kisfiú szülei

"Hazaérkezve rögtön elkezdi a prezentációja elkészítését, melyet ő választ, mert arról szeretne beszélni a társainak. A fenntartható fejlődés környezettudatos projekt hete alatt az általuk megálmodott módon mentik a bolygónkat. És nem vicc, de pénteken általában már szomorú, hogy másnap nincs suli. A társait, tanárait nagyon szereti, délután alig akar hazajönni és jó újra látni korábbi felhőtlen jókedvét. Mi szorítunk, hogy a Fürkészből legyen majd középiskola is, és a gimit is itt tudjuk befejezni."

Jelentkezz tájékoztató napunkra!

Csenge.jpg
bottom of page